Virksomheder / Anholt Skrædderi og Galleri

Anholt Skrædderi og Galleri


 

I mit værksted / butik som ligger på havnen sælges og forarbejdes flere ting, fortrinsvis tøj som er syet af mig. Derudover smykker i sølv og porcelæn hvoraf mange af dem er nogle jeg får lavet af henholdsvis en dansk sølvsmed og en herboende billedkunstner. I højsæsonen afholder jeg blandt andet sykurser for børn og har også skiftende udstillinger og salg af forskellige kunstnere, både fotografier, oliemalerier, akryl, akvarel og også små skulpturer i porcelæn og jern. I vinterhalvåret har jeg også ind imellem håndarbejdsundervising på skolen og er også vikar der.
 
Min virksomhed startede med et lille lokale i Potters Hus og senere flyttede jeg ned på havnen hvor jeg her til påske har været i fire år. Jeg er uddannet skrædder i London og har arbejdet som sådan lige siden, dog afbrudt af nogle barsler som egentlig også var grunden til at vores familie af alle steder endte her på denne fantastiske ø.
 
For ti år siden stod min mand og jeg af ”ræset”  på fastlandet med at hente og bringe tre små børn i forskellige daginstitutioner (for der kunne selvfølgelig ikke blive tale om at de kunne blive opmagasineret det samme sted!) og fandt af omveje ud af at på Anholt var tingene lidt enklere. Siden er det blevet til et barn mere og både min mand som er sømand og jeg og vores børn trives her.

Især kan jeg i forhold til mit arbejde godt lide den vekslen der er mellem at have ret travlt i højsæsonen, hvor der kommer mange andre spændende mennesker på øen som bringer ekstra liv hertil og så den lidt mere rolige tid hvor der er mere tid til at udvikle nye ideer. Når det er sagt skal det også siges at vintermånederne af og til er lidt for stille for en virksomhed der sådan set skal prøve at tjene penge hele året rundt og ikke bare de dejlige højsæsonuger…. 
 Kontakt
Birthe Bækgaard

Adr: Østervej 498592
Mob: 21 25 90 81

 

 

Anholt erhvervsliv