Virksomheder / Tømrermester Michael Fryland

 

Tømrermester Michael Fryland
 
Tømrermester Michael Fryland er Anholts eneste fastboende tømrervirksomhed. Jeg startede som tømrermester i Aarhus, og har herefter haft min bopæl og mit tømrervirke på Anholt siden årtusindeskiftet.
 
Allerede da jeg stod i lære begyndte jeg bygge et 50 fods tomastet træskib. Det var det skib jeg kom sejlende til Anholt i i 1999 for at slå mig ned på øen som tømrermester. Af samme årsag fik jeg hurtigt tilnavnet 'Drivtømreren'.
 
Jeg har i mange år haft en drøm om at sejle på langfart i mit skib, og det gennemførte jeg i 2013-2014. Efter at have tilbagelagt 7000 sømil vendte jeg tilbage til Anholt, hvor jeg opdagede at der ikke længere blev drevet tømrervirksomhed på øen. Jeg besluttede derfor at starte op igen.
 
Alene og i samarbejde med de andre lokale håndværkere, udfører jeg alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver. Gamle huse renoveres, nye huse bygges. Der laves tilbygninger, garager, terrasser, plankeværk, nye tage og meget mere.
Jeg trækker så vidt muligt på lokal arbejdskraft, da det er af stor betydning for øen at vi opretholder lokale arbejdspladser.
 
Jeg sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde og til den aftalte tid. Vælger du at lade mig gennemføre dit byggeprojekt, giver det dig mulighed for et unika.
 
Du er meget velkommen til at kontakte mig på maheomaheo@gmail.com eller på mobil nr. 24 25 01 96. Jeg giver gerne en uforpligtende faglig vurdering af dit projekt, idé eller drøm - med tilhørende tilbud.
 
Med venlig hilsen
Tømrermester Michael Fryland  
 
Tilbygning på sommerhus
 
 
 
 
 
Kontakt
Tømrermester Michael Fryland
 
Adr: Ørkenvej 6
        8592 Anholt
Tlf:   24 25 01 96
 
CVR-nr.: 20 36 77 33
 
maheomaheo@gmail.com
 
 
Anholt erhvervsliv